Läs om vår

Filosofi

Jag och min familj flyttade till Skarpnäck 1998 efter att ha flytt landet vi föddes i. Mina föräldrar kämpade med integrationen, med språket och ekonomin. Jag minns dom lyckliga stunderna vi hade tillsammans när vi väl fick möjlighet att äta mat på restaurang. Det kändes som rena kalaset! Jag gick runt och var nöjd i flera dagar över en enda måltid.

Det är den lyckan och dom upplevelserna jag grundat min idé på för att nu skapa Burger on the corner. Jag vill dela med mig av den kärleken och glädjen Skarpnäck givit mig genom åren. Det är här jag känner mig hemma och har mina rötter. Vi ska inte behöva åka in centralt för en god burgare eller en härlig matupplevelse. Nu kan du finna det här i orten, vår ort! Det gäller inte bara oss, utan alla våra förorter runt om oss, stora som små. Alla har rätt till en härlig burgare! Med det som utgångspunkt har jag spenderat otaliga timmar med att experimentera fram dessa smaker vi nu landat i. Stundtals har jag upplevt vägen som raketforskning. Rätt mängd kött, rätt mängd fett, rätt stektemperatur, saltning, peppar, ost och mer därtill. Det handlar om att hitta rätt balans i komponenterna som ska få det att dansa i munnen. Att skapa och komponera en burgare är ett hantverk som ständigt förädlas. Jag är så tacksam över vägen som lett mig fram till att nu få presentera det burgarhak jag alltid drömt om.

Jag har lagt ned extra mycket kärlek på att experimentera fram ett unikt veganskt utbud. Jag själv äter periodvis veganskt och med tanke på den burgarälskaren jag är så har jag saknat en bra veganburgare, Det har jag nu hittat lösningen på. Det spelar ingen roll vem du är, här på burger on the corner möts vi alla i kärlek över en burgare här på hörnan!

Brukar vara skeptisk till nya restauranger men Boc har fantastiska burgare och otroligt trevlig personal! 5 Stjärnor från mig.

5/5

Maria

Väldigt goda veganska burgare, det är svårt att hitta burgarställen med veganska alternativ. Kommer definitivt tillbaka!

5/5

Henry

Goda burgare och trevlig personal

4/5

Andre

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm